Claude Monet

dilluns, 10 de juny del 2013

                                                            Autobiografia: 

http://goo.gl/GsDJ9
Monet va néixer a parís el 14 de novembre de 1840, encara que va passar la majoria part de la seva infantesa a Le Haure, on va estudiar dibuix en la seva adolescència i va pintar marines a l’aire lliure amb Eugènia Louis Boudim un pintor  també molt conegut en aquella època. Cap a 1859 Monet havia decidit  fermament començar la seva carrera d’artista per al va passar llargues temporades a Paris.

Durant tot aquest temps va ser molt famós per la seva pintura d’un estany amb nenúfars travessat per un pont japonès penjant amb salzes i mates de bambú, om esta exposada a l’Orangeria de Paris, a l’ Institut d’Art de Chicago i al Museu d’Arts Moderns de Nova York.
Monet va continuar pintant, tot i que la vista li fallava, gairebé fins al moment de la  seva mort, ocorreguda el 5 de desembre de 1926 a Giverny.

Forma de pintar y les seves obres:

En les seves pintures Monet utilitzava molts estil de pintar, treballant a l'aire lliure, paisatges i escenes de la societat burgesa contemporània, i així va començar a tenir cert èxit en les exposicions oficials.
No obstant això, a mesura que el seu estil evolucionava, Monet transgredia amb freqüència els convencionalismes artístics tradicionals en benefici d'una expressió artística més directa.
Els seus experiments a l'aire lliure es feien cada vegada més audaços, buscant la reproducció de la llum del dia per mitjà d'una aplicació lliure de colors brillants. D'aquesta manera, deliberadament li va donar l'esquena a la possibilitat d'una carrera reeixida com a pintor convencional en la línia de l'art oficial.

Algunes de les seves obres van ser:

Terrassa en Sainte-Adresse
 
http://goo.gl/2mYdQ




Passeig Marítim de Trouville



Impressió, sol naixent
http://goo.gl/jLqma

per finalitzar donaré la meva observació sobre les pintures de Monet, que algunes obres que he posat podem observar que l'element principal és l'aigua sempre molt realista utilitzant colors vius i naturals per com l'ús de l'aigua en les seves pintures.






0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Aigua domesticada © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions