Flora i Jardí Botànic de Colònia

dijous, 13 de juny del 2013

La Flora i Jardí Botànic de Colònia en alemany: Flora und Botanischer Garten Köln és un jardí públic format amb un jardí botànic adjacent que tenen entre tots dos unes 11.5 hectàrees d'extensió. Estan administrats per la municipalitat de Colònia, Alemanya.
Es troba adjacent al zoològic de la ciutat al carrer "Amsterdamer Straße" 34, Colònia, Nordrhein-Westfalen-Renània del Nord-Westfàlia, Deutschland-Alemanya. Es troba obert a diario.
El jardí té de data d'inici en 1863, any en què van organitzar una companyia comunitària d'àmbit privat per crear el parc de la flora amb una extensió de 5.5 hectàrees, com reemplaçament per al jardí botànic més antic que se situava prop de la catedral de Colònia, que en 1857 va ser destruït per a la construcció de l'estació del tren. Aquest nou parc va ser dissenyat per Peter Joseph Lenné en 1864 en un estil alemany mixt, incorporant elements del Barroc francès, renaixement italià, i jardí anglès de paisatge. En el seu centre es troba l'estructura de vidre del palau (orangerie) amb estructura de ferro fos i vidre, dissenyat prenent com a models del Palau de cristall (Londres) i el Jardin d 'hiver (París), que van servir com a llocs d'exposicions a finals del segle XIX, incloent exposicions hortícoles en 1875 i 1888, i una exposició industrial a 1889. En 1906, va ser agregat el "Frauen-Rosenhof", un jardí en estil art nouveau.

Jardí Botànic
Jardí Botànic












Pàgines de informació:
http://www.stadt-koeln.de/6/gruen/flora/
http://www.freundeskreis-flora-koeln.de/flora2/
http://cmsen.eghn.org/etpg-flora-prolog
http://www.schoenstegaerten.de/die-Gaerten/DIE-FLORA-BOTANISCHER-GARTEN-Koeln/index.php

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Aigua domesticada © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions