Fauna

dimecres, 12 de juny del 2013

Mosquits
Posen els seus ous en petits paquets flotants sobre la superfície d'aigües somes. Les larves per respirar es posen cap abajosacando fora els tubs respiratoris.

Mosquito













Libèl · lula
La libèl · lula sol veure al voltant de estanys, llacs, pantans i aiguamolls. Té grans ulls composts i dos parells d'ales grans. Captura mosques, cínifes, mosquits i altres insectes mentre vola sobre la superfície de l'aigua. Totes les libèl · lules tenen una forma larvària aquàtica, que pot passar dos anys o més en el fons d'estanys, llacs i rierols menjant peixos, capgrossos i altres insectes i les seves larves.
Libèl·lula














Sangoneres
S'alimenten de sang i tenen ventoses per subjectar. Són hermafrodites i practiquen la reproducció creuada durant la còpula. S'utilitzaven en medicina per sagnarà.
Sangonera












Granotes
Han quedat molt poques en els últims anys. Una de les causes pot ser l'ampliació del pantà, ja que han desaparegut els joncs i la vegetació entre la qual s'amagaven..Pero també se sap que influeix negativament l'augment de contaminants, la pluja àcida, la disminució de la capa d'ozó .. . Com que aquestes s'alimenten d'insectes el nombre d'insectes cada vegada és més gran. En algunes zones d'Àsia això repercuteix negativament en les collites d'arròs
granota












Carpes
Després del recreixement del pantà s'ha introduït la carpa, convertint-se en espècie dominant actualment. Ha portat com a conseqüència que hi hagi exemplars molt grans i han aparegut corbs marins, que s'alimenten d'elles, durant part de l'any.
Carpa












Abellerol
De bonics colors, torna al maig i niua en parets sorrenques. La parella queda formada quan una au dorm tota la nit un al costat a un altre i llavors comencen a excavar el niu a la paret. S'alimenten exclusivament d'insectes, sobretot vespes, abelles, libèl · lules i papallones.
Abellerol











Bernat pescaire
La garsa s'alimenta fonamentalment de peixos, batracis, petits mamífers... És lleugerament meny gran que una cigonya i deixa sentir uns roncs i greus "Kraoj''
Bernat pescaire














Per a mes informació aqui deixo la pàgina web:
http://centros2.pntic.mec.es/~julioc1/pantano/fauna.htm

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Aigua domesticada © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions