Malalties indecioses

dijous, 13 de juny del 2013

Les  masses d’aigua veiem a primera vista peixos, plantes, partícules de diferents mides, etc., però hi ha moltes partícules i substàncies de mida microscòpica que són invisibles als ulls. Es tracta de virus, bacteris, paràsits, substàncies químiques, etc., especialment importants pel que fa a la malaltia i la salut. L’aigua pot arribar a contaminar tot allò que hi estigui en contacte, tant aliments com estris, etc., afavorint que la malaltia es transmeti no tan sols a través de ella, sinó dels aliments, i als essers humans.
Als indrets on les aigües residuals domèstiques o industrials no són tractades, perquè no hi ha instal·lacions de sanejament apropiades, s’afavoreix la ràpida propagació de malalties. La majoria es poden prevenir amb la millora del sanejament públic, la provisió d’aigua neta i mesures d’higiene.

Els microorganismes patògens representen un risc seriós per a la salut pública i és prioritari eliminar-los de l’aigua de consum humà, ja que ingerir-los podria ocasionar una epidèmia amb greus conseqüències per a la salut de la població.


La majoria de les malalties transmeses per l’aigua es poden prevenir amb algunes precaucions senzilles

BIBLIOGRAFIA

malalties infecioses

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Aigua domesticada © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions