Contes de les mil i una nits

divendres, 7 de juny del 2013

Els contes de les mil i una nits són uns contes que reben una antologia de contes orientals compilats de la tradició oral de l'Índia, Egipte i Pèrsia. Encara que hi ha relats que són adaptacions de contes d'altres cultures properes. És un espectacle de format mitjà que combina diferents gèneres  teatrals com ara: la manipulació d'objectes i titelles, les obres xines, la percussió, el ritme, la música i el treball.

En primer lloc l’espectacle relata una història de violència, misogínia, i el maltractament per part de les elits socials al poble i les dones. Poc a poc va evolucionant fins a ensenyar-nos com l’amor, la comprensió i el  respecte pot canviar el món i les relacions entre les persones, promovent la cordialitat entre gèneres, cultures i pobles.
Uns dels contes de les mil i una nit tracten sobre els temes de l'aigua.

Alguns exemple de contes de les mil i una nit son: la guineu afamada, dos gossos negres, el collaret de diamants tots aquest contes son d'origen marroquins

DADES DEL LLIBRE.
Nº de pàgines: 200 pàg.
Enquadernació: Tapa dura
Editorial: Barca nova
Llengua: Català
ISBN: 9788448910143

El director dels contes de les mil i una nits es  Eduard muntada es va formar a l’Aula de Teatre de Lleida fent teatre infantil i juvenil i en converses de bar i sopars amb Joan Ollé, Joan Anguera, Xavier Ariza i Carles Martínez. Actualment forma part de l’equip . d’actors de la sèrie Gran Nord de tv 3.













En conclusió aquest llibres tracten sobre la societat, i violència i maltractament.

L'informació que he escrit en aquest text l'he torbat en les pàgines:


Bibliografia:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Aigua domesticada © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions