Perjudicis de l'aigua no potable

divendres, 7 de juny del 2013

No haver aigua d’ús domèstic en un habitatge comporta malalties, ja que l’aigua per beure, per a rentar-se, per fer-la servir per a serveis públics o comercials, etc. si no es potable no és sana.

Per tant, moltes persones moren a causa de falta d’aigua portable, sent la segona causa mundial de morts de nens menors de cinc anys, que són uns milions de nens anuals. Informa el Fons de Nacions Unides per a la Infància (UNICEF).

Majoritàriament, tota aquesta població pertany a països del Tercer Món, on és difícil accedir a l’aigua potable.
Aigua no potable.
http://goo.gl/VB7GT

Les defuncions són causades per malalties diarreiques. Les persones malaltes de diarrea o amb infeccions gastrointestinal, com la gastroenteritis, eliminen un nombre alt de bactèries dels seus excrements.

Unes de les altres malalties que són causades per la falta d’aigua potable són la malària, l'hepatitis, la còleraintoxicació d’arsènic. L’arsènic es troba amb concentracions excessives a aigües d’algunes zones de la L'Índia, Taiwan i África del Nord.

En conclusió, no disposar d'aigua potable pot produir malalties que poden arribar a la mort.

Bibliografia:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Aigua domesticada © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions