Maurice Ravel: Jocs de l'aigua

dimarts, 11 de juny del 2013

  Maurice Rave:

Maurice Ravel va néixer el 7 de març de 1875 a Ciboure, una petita ciutat dels Pirineus baixos. La seva ascendència basca i la seva infància plena d’ antigues cançons espanyoles van marcar la seva producció musical.

http://goo.gl/hRrpy
Jocs de l'Aigua:

La musica que està més relacionada amb el tema de l’aigua es diu jocs d’aigua, una escriptura pianista sense precedents, segons molts musicòlegs del moment d’ avui. Aquests jocs assenyalaven l’acostament de nous temps per la tècnica pianística, tan descurada en general. La seva original disposició de l’escriptura aconsegueix efectes completament nous. Melodiosos arabescos, glisandos xocants i inesperats acords de setena major enlluernar a la crítica i al públic. 


En la meva opinió de la musica, es pot sentir una melodia molt relaxant i calma al que es pot sentir com si estiguessis al voltant d’aigua es el que he sentit al escultar la musica jocs de l’ aigua. 

BIOGRAFIA:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Aigua domesticada © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions